tag:blogger.com,1999:blog-770342154353492661.post8233540963221602745..comments2023-05-05T18:49:42.252+03:00Comments on E4 retseptiraamat: KirsiõllesaiEneli Kaarnahttp://www.blogger.com/profile/16135383601766567954noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-770342154353492661.post-54765292208927552022009-12-16T20:24:04.590+02:002009-12-16T20:24:04.590+02:00Tegin sõpradele jõuluõhtusöögiks seda saia, aga ei...Tegin sõpradele jõuluõhtusöögiks seda saia, aga ei tulnud välja nii nagu ma ootasin. Kuigi sööjad kiitsid, siis mu meelest oleks kauem ahjus pidanud olema, kuidagi toores tundus - ei olnud piisavalt kerkinud, selline tainane maitse. Eks ahjud on erinevad. Aga see sai tundub jube hea ikkagi, vähemalt peaks olema, seega proovin varsti kindlsti uuesti ja siis keeran kuumuse sutsu kõvemaks ja hoian umbes 10 minutit kauem ahjus või seni kuni pealt ilusti pruun. Ei anna veel alla peale esimest korda:)Enelihttps://www.blogger.com/profile/06382112982635240873noreply@blogger.com