Siit järgi jääva kartuli sisuga võid järgmisel päeval mingi mõnusa panniroa teha - prae kartulit koos sibula, suvikõrvitsa ja teiste meelepäraste juurviljadega.

120 g viilutatud peekonit
100-150 g riivitud suitsujuustu
Valmistamine (30 koorikupoolikut):
Pese kartulid ja pane 200-kraadisesse ahju 40 minutiks küpsema. Võta ahjust välja, lase veidi jahtuda, lõika pooleks ja tee teelusikaga kartulid seest õõnsaks.
Raputa kartulitesse riivitud juustu.
Prae peekon krõbedaks, pane salvrätikule nõrguma ja kui peekon on jahtunud, pudista näppude vahel tükkideks ja lisa see peekonipudi juustu peale.
Pane kartulipoolikud ahjuplaadile ja küpseta ahjus mõni minut kuni juust on ilusti sulanud.
Serveeri soojalt.
Väga maitsev ;)
VastaKustuta