06 jaanuar 2010

Kitsejuustukeerud

250 g lahjat kohupiima
250 g võid
4.5 dl jahu
0.5 tl soola
1 tl küpsetuspulbrit
100 g kitsejuustu
10 tk päikesekuivatatud tomateid
määrimiseks muna
peale seesamiseemned

Sega pehme või ja kohupiim. Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber. Lisa segu võimassile ja sega kiirelt ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane tunniks külmkappi. Rulli tainas kaheks umbes 0,5 cm paksuseks plaadiks. Kuumuta ahi 225°C-ni. Murenda juust tainale. Haki päikesekuivatatud tomatid ja puista tainale. Keera tainas tihedalt rulli ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga ja puista üle seesamiseemnetega. Küpseta ahjus 10-15 minutit. Antud kogustest saab 25 juustukeerdu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar