03 märts 2010

Täidetud kartulisuupisted


12 väikest kartulit
2 peotäit ruccolat
150 g Gorgonzola juustu (sinihallitus)
oliivõli
must pipar
magus puuviljakompott (valikuline)

Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri iga kartul oliivõliga ja aseta ahjuplaadile. Küpseta umbes tund aega või kuni kartul on parajalt pehme. Lase kartulitel jahtuda.
Lõika kartulid pooleks, eemalda teelusikaga sisu, nii et kartuli seintele jääks ka piisavalt, et nad oma kuju säilitaksid.
Purusta kartul kahvliga, sega hulka pool hakitud ruccolast ning juust. Maitsesta pipraga. Soola pole vaja, sest juust on piisavalt soolane. Pane täidis tagasi kartulilootsikutesse.
Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
Kaunista ülejäänud ruccolaga, serveeri soojalt.

Allikas ja foto: Jamie Oliver

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar