21 märts 2012

Tšilliga oapasteet

240 g punaseid kidney konservubasid
4 sl konservi vedelikku
1 küüslauguküüs
1 kuivatatud tšillikaun, uhmriga peeneks purustatud
30 g tahinit
2 sl oliivõli
poole sidruni mahl
0.5 tl soola
0.5 tl kuivatatud punet

Valmistamine:
Purusta köögikombainiga kõigepealt küüslauguküüs, siis lisa kõik ülejäänud koostisosad ja püreesta kuni ühtlase kreemja pasteedi saamiseni. Konservi vedelikku lisa alguses vähem, kui soovid pehmemat pasteeti, pane pärast natuke juurde. Vajadusel maitsesta veel soola, sidrunimahla ja tšilliga.
Enne serveerimist lase vähemalt tund aega külmkapis maitsestuda, võid isegi eelmisel päeval pasteedi valmis teha.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar