07 veebruar 2010

Biscottid ingveri ja jõhvikatega


4,5 dl nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
1,5 dl suhkur
120 g võid
2 muna
50 g hakitud suhkrustatud ingverit
0,5 dl kuivatatud jõhvikaid
0,5 dl mandlilaaste

Vahusta toasoe või suhkruga ja lisa munad. Lisa sinna omavahel segatud jahu ja küpsetuspulber ning viimasena ingver, jõhvikad ja mandlid.
Jaga tainas umbes kuueks osaks ja pane madalate piklike pätsikestena ahjupannile.
Küpseta 160-kraadises ahjus 25 minutit, et pätsikesed oleksid läbiküpsenud, aga mitte krõbedad. Võta ahjust, lõika terava noaga viilud, aseta lõikepind vastu ahjuplaati ja jätka küpsemist 10-12 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar