16 jaanuar 2011

Kihiline leivasalat

4 viilu musta leiba
230 g peeti (2 tk)
150 g hapukurki (2 tk)
100 g suitsusinki
1 punane mugulsibul (70-80 g)

Kaste:
250 g 10%-list hapukoort
3 tl mädarõigast
100 g Felixi jogurti- või kerget majoneesi
soola

Haki leib väikesteks kuubikuteks.
Riivi peet ja hapukurk jämeda riiviga.
Haki sink peeneks ning sibul võimalikult väikesteks tükkideks.
Sega kastme komponendid. Kui kurk ja sink on soolasemat sorti, siis jäta kaste magedam.
Täida kausi põhi leivaga ning tõsta sellele pool kastmekogusest. Kata peedi-singi-kurgiga ning seejärel ülejäänud kastmega. Puista peale sibul.
Hoia rooga paar tundi enne serveerimist jahedas.
Allikas: Oma Maitse

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar