26 juuli 2012

Kukeseenevahu korvikesed

Enne pearooga on külalistele tore pakkuda suupisteid, justnagu peakoka tervitus:) Siin on üks suvine ja seenene ampsuke.


300 g kukeseeni
võid
200 ml vahukoort
2 maitsestatud kanafileed
leivakorvikesed (Prisma)
värskeid tüümianilehti

Valmistamine:
Prae kukeseened võis, maitsesta vähese soola ja pipraga, lase jahtuda ning püreesta köögikombainis ühtlase pasta saamiseni. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja pae läbi. Võid kasutada juba valmis marinaadis kanafileed, mida poes müüakse. Lase ka kanal jahtuda.
Vahusta vahukoor, sega õrnalt hulka kukenseenepasta ja maitsesta soola ning pipraga.
Aseta leivakorvikesse üks kanatükk, siis täida kukeseenevahuga ning kaunista tüümianilehega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar