09 juuni 2011

Maailma parimad rabarbrimuffinid

2 muna
1.5 dl suhkrut
2.5 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl jahvatatud kaneeli
150 g paksemat hapukoort
50 g võid
300 g puhastatud rabarbereid

Valmistamine
Vahusta munad suhkuga kohevaks.
Sega kuivained omavahel.
Sulata või, lase jahtuda.
Sega munavahu hulka vaheldumisi hapukoor, jahtunud sulavõi ja kuivained. Kõige viimasena sega sisse tükeldatud rabarber.
Jaota tainas 18-sse paberist muffinovormi, pannes vormid ääreni täis. Soovi korral puisra peale kaneeli ja demerara suhkurt.
Küpseta 225-kraadises ajus 18 minutit. Kuna ahjud küpsetavad erinevalt, tuleks jälgida muffineid, et nad üle ei küpseks või tooreks ei jääks.

Allikas: Nami-Nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar