26 august 2011

Juustune vodkapasta

Miks ei võiks söögi sisse viina panna, näiteks pipraviina:) Mina panin ja meeldis! Õrnalt vürtsikas ja mõnusalt juustune pasta.
350 g chifferi pastat
450 g sibulat
7 küüslauguküünt
1 sl õli
800 g purustatud tomatit
150 ml pipraviina
300 g riivjuustu
0,5 tl kuivatatud estragoni
0,5 tl kuivatatud basiilikut
0,3 tl cayenne'i pipart

Valmistamine:
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Samal ajal kui pasta keeb haki sibul, võivad jääda suhteliselt suured tükid. Purusta küüslauk küüslaugupressiga. Kuumuta pannil õli, lisa sinna sibul ja küüslauk ning hauta kuni sibul on klaasjalt pehme. Lisa purustatud tomatid, viin ja maitseained. Kahte viimast pane alguses pisut vähem, maitse ja kui soovid, lisa juurde. Hauta madalal kuumusel 5 minutit. Lisa keedetud pasta ja riivjuust (jäta natuke juustu hiljem pealepuistamiseks) ja prae veel 2 minutit. Serveeri kohe kuumalt.
Kogus 4-le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar