02 august 2011

Kukeseenewrapid


2 pakki lavaši
1 kg kukeseeni
3 suurt sibulat
100 g peekonit
2 tl kuivatatud tüümiani
soola, pipart
250 g majoneesi
2 pakki lehtsalatit

Valmistamine:
Haki sibul ja peekon, prae pannil kuni sibul hakkab klaasjaks muutuma. Lisa puhastatud ja väiksemateks tükkideks lõigatud seened ning tüümian. Prae kuni seened on valmis. Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika mõlemad lavašid neljaks sektoriks. Pane iga sektori peale lehtsalati lehed, selle peale 2 sl majoneesi ning kukeseenesegu. Keera ümbriku meetodil rulli nii, et alumise otsa keerad üles ja jääks ülevalt lahtine tasku. Keera wrappidele tükk küpsetuspaberit ümber, et oleks mugavam süüa ja ei hakkaks tilkuma.
Sellest kogusest saab 8 wrapi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar