02 august 2011

Taevalik kooslus - rukkipalad avokaado, kitsejuustu ja päikesekuivatatud tomatitega


2 pakki rukkipalasid (6 tk ühes pakis)
3 küpset avokaadot
0,5 pakki või kimpu ruccolat
12 päikesekuivatatud tomatit õlis
150 g pehmet kitsejuustu
100 g seedrimänniseemneid
12 suurt basiilikulehte

Valmistamine:
Purusta 1,5 avokaadot väikeses kausis kahvliga püreetaoliseks määrdeks. Ülejäänud avokaado lõika viiludeks.
Lõika päikesekuivatatud tomatid pooleks.
Rösti seedrimänniseemned.
Määri rukkipala (kasutasin Hagari Leivakesi, sest need on teistest väiksemad) alumisele poolele korralik kiht avokaadomääret, kata ruccola lehtedega. Selle peale aseta kaks tomati tükki ja umbes 2 tl kitsejuustumääret. Raputa seedrimänniseemneid, laota peale avokaadoviilud, selle peale üks basiilikuleht ja kata teise leivapoolega.
Sellest kogusest saab neid ülimalt mahlaseid leivakesi 12 tükki.

Allikas: Toidutare

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar