05 juuli 2011

Pasta primavera tšillise koorekastme ja maasikatega

250 g pastat
600 g suvikõrvitsat
600 g tomatit
1 väike tšillikaun
400 g maasikaid

Kaste
350 ml kohvikoort (10%)
120 g magusat tšillikastet
2 tl tahinit

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks.
Lõika suvikõrvits ja tomat suurteks kuubikuteks. Prae suvikõrvits õrnalt läbi, lisa tomat ja peenikeseks hakitud tšillikaun ning hauta veel pisut. Maitsesta soolaga.
Lisa pannile keedetud pasta, pruunista pisut ning lisa eelnevalt omavahel segatud kastme komponendid. Kuumuta umbes minut.
Serveerimisel sega õrnalt hulka 2/3 viilutatud maasikatest ning ülejäänu puista peale.
Kogus 4-le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar