27 veebruar 2012

Suitsukanatrühvlid

Soolased trühvlid on ühed väga mõnusad suupisted, mis sobivad hästi ka pidulauale. Igasuguseid põnevaid kombinatsioone võib välja mõelda. Mina leidsin Ragne blogist põneva retsepti, proovisin järgi ja maitses väga.

200 g toorjuustu
200 g puhastatud suitsukana
50 g kooritud pirni tükke
100 g hakitud kreeka pähkleid

Valmistamine:
Purusta suitsukana köögikombainis peeneks, aga mitte päris püreeks. Sega kokku toasooja toorjuustu ja pirni tükkidega. Pane külmkappi vähemalt 30 minutiks tahenema.
Veereta peopesas umbes ühest teelusikatäiest kana-toorjuustumassist väikesed pallikesed. Veereta palle hakitud pähklipurus, aseta paberist trühvlikorvikese sisse ja hoia kuni serveerimiseni külmkapis.

Allikas: Ragne Värk

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar