Soolased trühvlid on ühed väga mõnusad suupisted, mis sobivad hästi ka pidulauale. Igasuguseid põnevaid kombinatsioone võib välja mõelda. Mina leidsin Ragne blogist põneva retsepti, proovisin järgi ja maitses väga.
200 g toorjuustu
200 g puhastatud suitsukana
50 g kooritud pirni tükke
100 g hakitud kreeka pähkleid
Valmistamine:
Purusta suitsukana köögikombainis peeneks, aga mitte päris püreeks. Sega kokku toasooja toorjuustu ja pirni tükkidega. Pane külmkappi vähemalt 30 minutiks tahenema.
Veereta peopesas umbes ühest teelusikatäiest kana-toorjuustumassist väikesed pallikesed. Veereta palle hakitud pähklipurus, aseta paberist trühvlikorvikese sisse ja hoia kuni serveerimiseni külmkapis.
Allikas: Ragne Värk
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar