10 märts 2012

Kukeseene-tatra kapsarullid

12 suuremat hiina kapsa lehte
100 g tatart
300 g kukeseeni
100 g külmutatud rohelisi herneid
1 keskmine sibul
0.5 tl kuivatatud tüümiani
soola, pipart
200 g riivjuustu

Valmistamine:
Keeda kapsalehti umbes 5 minutit, kuni lehe roots on pehmenenud. Tõsta kõrvale nõrguma ja jahtuma. Lõika kapsalehtedel rootsu pealt kõrgem kiht ära, et see oleks ühtlaselt õhuke.
Keeda tatar soolaga maitsestatud vees pehmeks. Prae hakitud sibul klaasjaks. Lisa pannile tatar, kukeseened ja herned ning jätka praadimist veel umbes 10 minutit. Maitsesta kuivatatud tüümiani, soola ja pipraga.
Laota kapsaleht õrnalt lõikelauale nii et rootsu osa jääb sinust kaugemale. Aseta umbes 2 sl tatratäidist kuhjakesena endapoolsesse otsa kapsalehele. Õrnalt suru täidist tihedamaks kokku, keera lehe küljed täidise peale ja rulli õrnalt lõpuni. Aseta kapsarullid üksteise kõrvale ahjuvormi, raputa üle riivjuustuga ja küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit või kuni rullid on saanud õrna jume.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar