Selle pasta idee tuli Aglio e Oliost väikeste mugandustega. Nagu ikka tihti juhtub, kui külmkapp on tühi ja tuleb midagi välja mõelda:)
Sellest kogusest jagub 4-le.
400 g pastat
10 küüslauguküünt
2 sl peeneks hakitud värsket basiilikut
oliivõli
röstitud või friteeritud sibulaid
soola, pipart
Valmistamine:
Keeda pasta rohkes ja rohke soolaga maitsestatud veel al dente.
Vahepeal kuumuta peeneks hakitud küüslauk rohkes õlis kõrgel kuumusel läbi. Aga ära küüslauku kõrbema lase, siis muutub ta kibedaks.
Kurna pasta, jäta umbes 200 ml keeduvett alles. Lisa pastale küüslauk koos õliga, keeduvesi ja peeneks hakitud basiilik. Kuumuta veel 1-2 minutit, kuni keeduveest ja õlist on pisut paksenenud kaste tekkinud.
Enne serveerimist puista peale friteeritud sibulaid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar