24 märts 2013

Kevadine hernepüreesupp krevettidega

Seda suppi võib põhimõtteliselt nimetada kiirtoiduks, valmib 10-15 minutiga. See ei kõla just kõige paremini, aga tihtipeale ongi lihtsad asjad need kõige maitsvamad. Rohelised herned, krevetid ja estragon koos annavad väga hõrgu tulemuse ning kui serveerida suppi piimavahuga, siis see lisab oma ootamatu tekstuuriga supiampsule veelgi põnevust.

300 ml vett
300 ml piima
400 g külmutatud rohelisi herneid
150 g keedetud krevette
1 juurviljamaitseline puljongikuubik
0.25 tl kuivatatud estragoni

Valmistamine:
Pane vesi, piim, külmunud herned, puljongikuubik ja estragon potti, kuumuta keskmisel kuumusel keemiseni. Võta pott tulelt, lisa krevetid ja püreesta saumikseri või blenderiga. Vajadusel maitsesta veel.
Serveeri koos sooja piimavahuga, mida saad teha erinevate cappuccino ja caffe latte valmistamiseks mõeldud piima vahustajatega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar