13 august 2010
Krabimaitseline kartuli-munakook
3 suurt kartulit
pool mugulsibulat
2 sl hapukoort
2 muna
1 tl küpsetuspulbrit
150 g krabipulkasid või ribasid
peotäis peterselli
Riivi keedetud kartul jämedateks ribadeks. Tükelda ja pruunista sibul pannil. Sega kartul ja sibul omavahel.
Lisa hulka hapukoor, lahtiklopitud munad ja küpsetuspulber. Sega kõik hoolega läbi. Tainas jääb suhteliselt vedel.
Viimasena sega massile hulka hakitud krabipulgad ning petersell.
Vooderda küpsetusvorm küpsetuspaberiga, vala segu vormi ja küpseta 180 kraadi juures 30 minutit. Serveeri mõne meelepärase kastmega.
(Oma Maitse)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar