1 pakk Etnia lavaši
1 lehtsalat
60 g pehmet kitsejuustu
30 ml kohvikoort või piima
päikesekuivatatud tomateid
Sega kitsejuust ja piim omavahel ühtlaseks kreemiks. Lõika lavašiketas pooleks, et oleks lihtsam rulli keerata. Määri kitsejuustukreem lavašile, aga suhteliselt õhukese kihina. Aseta peale päris mitu salatilehte ja kahe triibuna pooleks lõigatud päikesekuivatatud tomatid (üks triip rullimist alustavasse äärde ja teine keskele). Keera sellest tihe rull, lõika ääred maha, siis lõika see rull veel omakorda pooleks, et ta liiga pikk ei oleks ja mähi toidukilesse. Sule ka otsad korralikult. Tee sama ka teise lavašipoolega. Aseta toidukilesse mähitud rullid vähemalt pooleks tunniks külmkappi. Lõike rullist 3-sentimeetrised jupid ja serveeri.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar