27 detsember 2010

Piparmündise šokolaadikastmega veise maks

400 g maksa
1,5 klaasi loomaliha puljongit või vett
1 sibul
2 küüslauguküünt
soola, pipart
1 spl jahu
1 spl riivitud tumedat šokolaadi
1 spl purustatud Marianne komme
praadimiseks veidi õli

Valmistamine:
Viiluta maks 1-1,5 cm paksusteks viiludeks, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda sibul ja küüslauk.
Kuumuta pannil õli, karamellista sibul, veidi aja pärast lisa küüslauk. Lisa maks ja pruunista mõlemalt poolelt. Vala pannile puljong (või vesi) ja hauta maksa umbes 20 minutit.
Vahepeal keeda riis või kartul, valmista värske salat ja kata laud:)
Nüüd eemalda pannilt maks, paksenda kaste jahuga, lase korraks keema tõusta ja sega hulka riivitud šokolaad ja Marianne crush. Sega kiiresti segamini ja serveeri koos maksaga riisipadjal.
(Perenaine.ee)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar