25 detsember 2010

Piparkoogikana

2 suuremat või 4 väiksemat kanafileed
50 g sinihallitusjuustu
4 spl pohlamoosi
50 g krõbedaid ja mitte väga magusaid piparkooke
0,5 tl tšillipulbrit
1 tl piparkoogimaitseainet
soola
pipart
1 spl õli
1 spl võid

Valmistamine:
Vasarda kanafileed umbes 0,5 cm paksusteks. Kui sul on suuremad kanafileed, lõika need pooleks. Maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga ning lase pisut maitsestuda. Purusta piparkoogid ühtlaseks puruks, lisa tšillipulber ja piparkoogimaitseaine ning sega segi.
Pane filee ühte otsa pohlamoos ja juustutükid ning keera tihedalt rulli. Vajadusel kinnita tikkudega. Keeruta rulle piparkoogipurus, et see oleks üleni kaetud. Tee nii kõigi rullidega.
Kuumuta pannil või ja õli. Kui pann on kuum, pruunista rulle kiirelt igast küljest. Aseta rullid ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures 15-18 minutit. Viimased minutid keera ahi grillrežiimile, et koorik jääks krõbe.

Allikas: Terevisioon

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar