24 märts 2011

Valge šokolaadi kanapee kaaviariga


50 g valget šokolaadi
6 tl kalamarja (eriti vinge oleks must kalamari!)
2 kreeka pähklit
külma pressitud oliiviõli

Valmistamine:
Sulata šokolaad, tõsta teelusika abil küpsetuspaberile ja aja ringikujuliselt laiali. Lase šokolladil umbes 15 minutit toatemperatuuril hanguda. Koori kreeka pähklid. Hõlpsa vaevaga saad seda teha nii, kui keedad pähkleid umbes 5 minutit ja jahutad siis jäävees. Aseta pähklid köögipaberile kuivama ja riivi kuivanult peenikese riiviga.
Tõsta kaaviar šokolaadist kettale koos riivitud pähkli ja mõne tilga oliivõliga. Sobib hästi külma šampuse kõrvale.
12 tk

Allikas: Oma Maitse

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar