17 august 2011

Lõhequiche

300 g soolast muretaigent või liivataigent
300-400 g suitsulõhet
250 g kirsstomateid
250 g riccota juustu
200 ml kohvikoort või piima
2 muna
2 tl kuivatatud basiilikut
soola, pipart

Valmistamine:
Vooderda ümmarguse 27 cm läbimõõduga koogivormi põhi taignaga.
Puhasta kala luudest ja rebi väiksemateks tükkideks. Laota tükid taignale.
Sega omavahel ricotta, piim, munad ja kuivatatud basiilik. Kui kasutad värsket basiilikut, siis haki see hästi peenikeseks ja koguseks võiks olla üks pisike peotäis näiteks. Maitsesta soola ja pipraga.
Vala täidis kala peale.
Poolita tomatid ja aseta kõige peale nii et lõikepool jääks üles poole.
Küpseta 180 kraadi juures 30-40 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar