04 aprill 2012

Punase kapsa ja viigimarja salat kitsejuustuga


400 g punast kapsast
4 värsket viigimarja
100 g kitsejuustu + veidi kaunistuseks
100 g viilutatud suitsusinki (veise- või lambasinki)

Vinegrett:
0.5 apelsini (mahl ja riivitud koor)
0.5 sidrunit (mahl ja riivitud koor)
1 sl vedelat mett
1 sl punasesõstraželeed
2 tl Dijoni sinepit
musta pipart

Valmistamine:
Lõika kapsas peenikesteks ribadeks (nt juustuhöövliga). Lõika viigimarjad sektoriteks. Murenda kitsejuust. Lõika suitsuliha väikesteks tükkideks.
Sega kastmeained omavahel, kalla kapsa peale.
Sega liha- ja juustutükid kapsa hulka, siis sega õrnalt juurde viigimarjad. Laota suurele vaagnale või portsjonvormidesse.
Pudista peale veidi kitsejuustu ja üks viigimarja tükike.

Allikas: Nami-Nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar