11 august 2013

Täisterapasta spinati ja lõhega

Siin üks kiiresti valmiv ja väga maitsev roog juhuks, kui pole pikalt aega köögis mässata. Pane pasta keema, samal ajal valmista ülejäänud asjad ette, sega kõik kokku ja põhimõtteliselt ongi valmis. Järjekordne tõestus sellest, et lihtsuses peitub võlu!


100 g täisterapastat
200 g ricottat
200 g spinatit
150 g kirsstomateid
200 g ahjus või grillil küpsetatud lõhet
2 küüslauguküünt
70 ml piima
soola-pipart

Valmistamine:
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kurna. Sega hulka ricotta, peeneks hakitud spinat (või külmutatud ja sulatatud spinat), poolitatud kirsstomatid, tükkideks rebitud puhastatud lõhe, purustatud ja peeneks hakitud küüslauk ja piim.  Maitsesta soola ja pipraga ning pane umbes minutiks uuesti väiksele tulele kuni kõik on kenasti soojaks läinud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar