21 jaanuar 2014

Martsipanitäidisega pähklipallid

Need šokolaadised pähkli-martsipanimaiused sobivad ideaalselt veini või vahuveini kõrval serveerimiseks. Miks mitte pakkuda mõnel kenal tähtpäeval, sest välimuselt näevad nad ka päris ahvatlevad välja.

30 ilusat tervet kreeka- või pekaanipähklit
50 g martsipani
60 g tumedat või valget šokolaadi

Valmistamine:
Sulata šokolaad vesivannil.
Lõika martsipan 15 tükiks, veereta peopesas väiksed pallikesed ja vajuta näppude vahel pallid lapikuks.
Vajuta martsipan kahe pähklipooliku vahele ja kasta ots šokolaadi sisse. Pane küpsetuspaberi või fooliumiga kaetud taldrikule ja umbes 20 minutiks külmkappi tahenema.
Serveeri toatemperatuuril.

Allikas: Lia Virkus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar