Kasutasin siin Muhu seemneleiba ja mulle see väga meeldis, et pudru sees olid seemned. Aga alati võib kasutada ilma seemneteta leiba.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGh0vxmqmFMHuo6-bXW7gTELdwYbr4Ojk7w00wSNg__NBQU-KoPnvPL9B80rwqCdvxk-q2re-16TsTEzNcHX99uGqBml373JCszvmhN9V1wmfEBz73dMNajTvXSe-469Dgt3uixNqAy4ij/s320/IMG_7786.jpg)
1 l kõvaks läinud rukkileiva kuubikuid
8 dl vett
0.5 tl kardemoni
2 sl suhkrut
2 keskmist omaaia õuna
3 sl mandlijahu
Serveerimiseks
värskeid pohlasid või hapukamat pohlamoosi
kookoskreemi (extra creamy coconut milk) või hapukoort
Valmistamine
Vala leivakuubikud keevasse vette ja keeda neid kuni leib on pehme, umbes nii 10 min. Poole pealt lisa kardemon, suhkur ja riivitud õunad. Kui pudru on parajalt pehme, keera kuumus kinni, lisa mandlijahu ja sega kõik ühtlaseks. Võid serveerida natuke jahtunult või ka külmalt. Mulle maitses eriti hästi koos pohlamoosi ning kookoskreemiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar