16 detsember 2009

Kalaga täidetud suvikõrvitsad

4 suvikõrvitsat
300 g kalafileed
1 granaatõun
2 dl lahja majoneesi
1 kimp värsket tilli
soola
musta pipart

Valmistusaeg:
Ettevalmistusteks 15 minutit, küpsemiseks 45 minutit.
Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Valmistamine:
Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ja õõnesta seest noaga.
Tükelda kalafilee ja pool kõrvitsate sisust, sega kokku ning maitsesta soola-pipraga.
Lõika granaatõun pooleks ja eemalda lusika abil sisu.
Maitsesta kõrvitsalootsikud vähese soolaga ja jaota granaatõuna sisu nende põhja.
Järgmiseks kihiks pane hakitud till ning siis kala-kõrvitsasegu.
Kalla peale majoneesi.
Küpseta ahjus 175°C juures 45 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar