28 veebruar 2010

Räim tomatis

600 g räimefileed
1 peotäis tilli
kolme pipra segu
meresoola
2 spl õli
½ klaasi porrut
2 küüslauguküünt
1 loorberileht
400 ml purustatud tomateid
1 spl õunaäädikat
½ tl kolme pipra segu
meresoola
suhkrut
1 spl võid vormi määrimiseks

Valmistamine:
Aseta räimefileed lauale, nahk allapoole. Maitsesta soola ja pipraga ning puista peale hakitud till. Keera räimed rulli ning lao võitatud ahjuvormi. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja passeeri selles paari minuti jooksul porru ning küüslauk. Lisa maitseained ja purustatud tomatid. Kuumuta tasasel tulel mõned minutid. Vala tomatikaste räimerullidele. Küpseta 200 kraadi juures umbes 25-30 minutit.

Allikas: Terevisioon

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar