08 juuni 2010
Herne-toorjuustuvõie
Leib oli kerkimas ja otsisin määrdeks midagi uut ja põnevat, vahelduseks klassikalisele võile, mis on värske leivaga samuti väga maitsev. Nami-namist leidsin sellise mõnusa retsepti, millele lisasin omalt poolt vürtsi saamiseks wasabit:
150 g külmutatud või värskeid herneid
150 g toorjuustu
2 kuhjaga teelusikat mädarõigast
jämedat meresoola üks suurem teelusikas
pool teelusikat piprasegu
natuke wasabit
2 tl mett
Keeda herneid 10 minutit, kurna, lisa toorjuust ja püreesta saumikseriga. Sega juurde mädarõigas, sool, pipar, wasabi ja mesi. Kõiki neid asju võib panna vastavalt maitsele.
Sobis väga hästi iseküpsetatud rukkileivale, aga ka röstsaial või ciabattal kindlasti imehea.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar