13 september 2010

Sirmikutornid



sirmikud
muna
täisterajahu
sidrunimahl
või
sool, pipar

Klopi ühes kausis muna lahti ja teise pane jahu. Pane pann tulele ja või pannile sulama. Lõika suured sirmikukübarad pooleks või neljaks. Määri pintsliga sirmiku kummalegi küljele muna ja raputa mõlemale poole õrnalt jahu. Pintsliga muna määrides saab seda just paras kogus ja jahu raputades saab samuti vältida, et seda liiga paks kiht ei läheks. Kui muna ja jahu on liiga palju, hakkab nende maitse seene üle domineerima. Aseta paneeritud seened kuumale pannile ja prae suhteliselt tugeval tulel kummaltki poolt paar minutit. Pannil olles enne tükkide ümber pööramist raputa peale soola ja pipart, soovi korral ka näiteks riivitud parmesani juustu. Aseta seened taldrikule vaheldumisi tomati viiludega. Kihtide vahele raputa tükeldatud tilli ja rohelist sibulat ning igale seenetükile paar tilka sidrunimahla. Serveeri koos hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar