16 jaanuar 2011

Seenestrooganov

500 g (pruune) šampinjone
1 keskmine sibul
1 sl võid
2 dl aedvilja- või seenepuljongit
2 tl sinepit
1 sl kontsentreeritud topatipastat
1,5 dl hapukoort
hakitud värsket peterselli

serveerimiseks kartulit või pastat

Valmistamine
Sulata või suurel praepannil, lisa tükeldatud seened ja hakitud sibul. Hauta mõõdukal tulel 10 minutit, kuni seened ja sibul on pehmed.
Lisa tomatipüree, sinep ja puljong. Lase keema tõusta ja kuumuta 5 minutit.
Eemalda pann tulelt, sega juurde hapukoor. Kuumuta uuesti läbi, aga ära enam keeda, muidu võib hapukoor tükiliselt tõmbuda.
Maitsesta soola ja pipraga, lisa hakitud maitseroheline.
Serveeri kohe keedetud või ahjukartuli või pastaga.
Allikas: Nami-Nami

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar