21 november 2018

Saksa kartulisalat

Kui klassikalisele kartulisalatile on vaheldust vaja või lihtsalt aega vähe ettevalmistuste tegemiseks, on Saksa kartulisalat ideaalne lahendus. Mina ei ole tavalist kartulisalatit enam aaaastaid teinud, kui üldse miski sellise järgi isu tuleb, siis teengi just Saksa kartulisalatit.
Kogustes võib täitsa vabalt improviseerida ja panna koostisosi täitsa silma ja maitse järgi.

2 kg kartulit
3 punast sibulat
700 g marineeritud kurki
1 purk Hellmann's majoneesi (420 g)
soola ja pipart
1 suurem peotäis tilli


Valmistamine
Keeda kartulid pehmeks, jahuta ja lõika suurteks kuubikuteks.
Koori sibul, lõika pooleks ja viiluta õhukeselt.
Lõika marineeritud kurk samuti viiludeks.
Sega kõik koostisained kokku, jäta natuke tilli serveerimisel pealeraputamiseks. Kui tundub, et mahlasust võiks rohkem olla, lisa veel majoneesi.


Allikas: Toidutare

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar