Kogus: neljale
2 keskmist kooritud porgandit
1 keskmine kooritud pastinaak
1 väike bataat
1 väike vähese tärklisesisaldusega kartul
2 sl külmpressitud oliiviõli
2 sl kollast maisijahu
0.25 tl purustatud musta pipart
soola
Valmistamine:
Lõika aedviljad 5 mm viiludeks.
Kuumuta pool potitäit vett keemiseni, lisa sool.
Blanšeeri aedviljaviile umbes 3 minutit.
Eemalda veest vahukulbiga ja lase veidi jahtuda.
Piserda ahjuplaat kergelt õliga.
Sega aedviljad õli, maisijahu, soola ja pipraga.
Laota ühekordse kihina ahjuplaadile. Grilli kuumas ahjus 4-5 minutit mõlemalt poolt, kuni aedviljakrõpsud on kaunilt kuldpruunid.
Serveeri soojalt.
Nami-Nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar