20 veebruar 2011

Banoffee pie

200 g Digestive küpsiseid
85 g võid
3 suurt banaani
1 purk kondenspiima
200 ml vahukoort
1 sl suhkrut

Valmistamine:
Pane avamata kondenspiima purk potti ja kata veega. Keeda 2 tundi, vahepeal jälgi, et purk oleks veega kaetud ja lisa vajadusel vett.
Samal ajal purusta küpsised, sulata või ja sega kokku. Kinnita lahtikäiva koogivormi põhjale küpsetuspaber. Suru küpsisesegu tihedalt põhjale ja pane külma.
Kui kondenspiim on kaks tundi keenud, tõsta veest välja ja lase umbes 20 minutit jahtuda.
Lõika banaanid jämedateks viiludeks, aseta küpsisepõhjale.
Laota kondenspiim banaanidele ja pane külma, et jahtuks lõplikult.
Vahusta vahukoor suhkruga ja pane kõige peale.
Raputa kaunistuseks natuke kakaod peale.
Hoia külmas ja serveeri kohe või järgmine päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar