24 märts 2013

Kinoapuder krevettidega

Natuke teistmoodi hommikusöök, aga sobib hästi ka näiteks pearoana kala kõrvale või külmalt kinoasalatina. Kes veel pole jõudnud või julgenud, siis tasub kindlasti kinoad proovida ja toidulauale positiivset vaheldust tuua:)

100 g kinoad
150 g kooritud keedetud hiidkrevette (umbes 250 g koorimata krevette)
150 g paprikat ja/või 100 g värskeid külmutatud rohelisi herneid
soola

Valmistamine (kogus 2-le):
Loputa kinoad mitmed korrad leige veega. Pane potti 1 osa kinoad ja 2 osa vett. Kuumuta kõrgel kuumusel, kuni vesi läheb keema, siis keera kuumus hästi madalaks ja hauta kaane all 10-15 minutit. Vahepeal ära sega ja jälgi, et kinoa päris kuivale ei jääks. Kui kõik vesi on ära keenud, keera kuumus kinni ja jäta veel mõneks minutiks kaane alla tõmbama.
Samal ajal kui kinoa haudub, koori krevetid, haki väikesteks ratasteks ja tükelda ka paprika.
Kui kinoa on valmis, sega hulka krevetid ja paprika ning maitsesta vähese soolaga. Võid lisada ka värskeid paar minutit keedetud rohelisi herneid pudrule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar